Propertyimpact Executive improvement en restructuring services

Propertyimpact verzorgt voor u:

Strategisch advies

Door allerlei omstandigheden kunt u ongewild genoodzaakt worden om uw organisatie, ontwikkel– en/of vastgoedportefeuille met andere ogen te bezien. In dergelijke situaties kunt u terugvallen op Propertyimpact die vanuit haar onafhankelijke positie en expertise u adequaat kan adviseren. Zij overziet de dilemma’s en kan vanuit de ontstane feitelijke situatie oplossingsrichtingen verkennen en deze omzetten in een passende visie en strategie die antwoord en richting geeft voor het nu en straks.

Ondersteuning & Vertegenwoordiging

Propertyimpact ondersteunt U als geldverstrekker, belegger, (semi-) overheidsinstantie (vastgoed)onderneming, corporatie en curator. Zij adviseert desgewenst met haar expertise bij de implementatie en/of het tot uitvoering brengen van de gekozen strategie. Daarnaast kunnen wij in situaties waar bij u als toezichthouder, geldverstrekker en/of aandeelhouder optreedt voor u de vinger aan de pols houden zodat u inzicht blijft houden in de gang van zaken.

Transactie Service & Management

Propertyimpact heeft brede kennis en ervaring, opgedaan door betrokkenheid bij herpositioneringen en balansverkortingen, integraties en reorganisaties, aan- en verkooptrajecten, innovaties en complexe bouw- en vastgoedontwikkelingen. Zij kan deze voor u inzetten bij vastgoed transactiemanagement, restructuring- en recovery-opdrachten en interim-management. Kortom, Propertyimpact uw partner bij creatie en/of behoud van waarde.

Comments are closed.

back to top