Zomerimpact?

Geplaatst door Max Schep op 25 september 2013  /   0 Reacties

 

De Nederlander heeft  de verworvenheid om enkele weken per jaar de boel de boel te laten en waar ook ter wereld uit te rusten, bij te tanken en nieuwe ideeën te overdenken.

Je zou verwachten dat deze mogelijkheid om afstand te kunnen nemen van de voortdurende niet florissante omstandigheden bedrijven aan zou zetten tot vernieuwing en innovatie.  Helaas is dit in de bouw- en vastgoedsector over het algemeen niet het geval.

 

De Nederlandse bouw- en vastgoedwereld worstelt blijkbaar met de nieuwe werkelijkheid. Van een “crisis” is immers allang geen sprake meer , eerder  van een “reset”! Het lijkt wel dat veel ondernemingen  gevangen zitten in het verleden en zich geen beeld kunnen vormen van deze nieuwe werkelijkheid. De weg van bezuinigen zonder een structurele aanpak van de bedrijfsvisie biedt immers geen soelaas voor de toekomst.

 

Het wordt tijd dat traditionele bouw- en vastgoedbedrijven gaan werken aan een toekomst die bestendig is en antwoord geeft op de uitdagingen die door de “reset” zijn ontstaan.  Accepteer de huidige situatie, neem je verlies en werk tegelijkertijd aan een nieuwe duurzame bedrijfsvisie. Ga weer ondernemen! Realiseer u dat Nederland met zijn hoge notering op diverse internationale ranglijsten, waaronder die van concurrentie kracht, de inventiviteit en creativiteit van haar inwoners  et cetera….. kansen biedt!  Het is juist nu weer tijd om het begrip ondernemerschap als onderdeel van het Nederlands DNA ook in de bouw en vastgoed vorm en inhoud te geven. De nieuwe werkelijkheid is immers om u heen al voelbaar en voor u het weet mist u het momentum en dat zou toch zonde zijn.  

 

Kortom:

Aan de slag en gebruik de opgedane energie goed en zorg ervoor dat uw Property impact krijgt!   

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

back to top